Efektivní využití RFID náramků při bezhotovostních platbách

Zajímá vás, jak využít praktické výhody RFID náramků v praxi? Objevte všechny možnosti RFID náramků, díky kterým můžete zvýšit zisk a zjednodušit si práci.

 

Obsah článku

Identifikační RFID náramky a efektivní kontrola

RFID náramky přinášejí zisk

Průzkum využívání RFID náramků

Další výhody využití RFID náramků

 

Identifikační RFID náramky a efektivní kontrola

S rychlým vývojem technologie RFID hrají identifikační RFID náramky stále důležitější roli v efektivní a bezpečné kontrole přístupu. Stejně jako v aplikacích plateb za nejrůznější služby, včetně různých akcí, festivalů, zábavních parků, hotelů, jakož i barů a klubů. 

Jedním z míst, kde bezkontaktní identifikace osob pomocí RFID náramků může prokazatelně zvýšit tržby, jsou prodejní a hudební festivaly přičemž jsou navíc 100% spolehlivé.

 

Identifikační náramky přinášejí zisk nejen organizátorům festivalů

Promotérům a organizátorům festivalů a dalších akcí zabraňují v nasazení RFID náramků dvě překážky. Obava z toho, že to nebude fungovat a obava z vysoké ceny. 

Nyní už se nejedná o otázku, zda bude RFID náramek pracovat, nebo o kolik se v konečném důsledku zvýší cena vstupenky. Nyní je to jen otázka, zda tato technologie vyhovuje chystané události a zda chce pořadatel získat další zdroj příjmů, nebo ne. 

Avšak rychlý nárůst RFID náramků nemusí nutně znamenat, že prodejní festivaly se také celé přeorientují na systémy pro bezhotovostní platební styk. Celá řada festivalů využívá RFID náramky, ale stále jich není mnoho plně bezhotovostních.

typy rfid náramků

 

Průzkum využívání RFID náramků

Zpravodajský server RFID Journal nedávno zkoumal používání identifikačních RFID náramků mezi návštěvníky festivalu Isle of Wight Festival pořádaného ve Velké Británii. 

RFID náramky přednabité na 30 GBP (1100 CZK) byly obrovským hitem. Společnost MasterCard, která pro celý projekt zajišťovala technické zázemí, se zákazníků ptala, co si o RFID náramcích myslí. 

100% návštěvníků festivalu odpovědělo, že by při další příležitosti RFID náramek opět použili. Dodávali také, že používání RFID náramku upřednostňují před jinými metodami platby.

 

Další výhody využití RFID náramků

Pokud jde o správu událostí a řízení přístupu na festivalech, využití RFID náramků pro správu přístupů na různé akce může přinést řadu výhod pro pořadatele i držitele vstupenek.

Přesněji řečeno, adaptace RFID technologie pro bezpečnostní náramky může organizátorům zajistit přístup do světa nejrůznějších benefitů, například možnost znát přesně počet návštěvníků a snadný sběr individuálních dat, jako jméno a kontaktní informace každého z nich. Navíc si organizátoři mohou náramky tisknout sami, například díky stolní tiskárně Zebra ZD500R

Svým nositelům pomáhají RFID náramky trávit čas na místě, kde chtějí, namísto čekání ve frontě. Současně bezkontaktní platební funkce RFID náramků může napomoci hladším transakcím. Výsledkem jsou vyšší útraty na návštěvníka a spokojenější zákazníci.

Využijte všechny benefity RFID technologií. Prohlédněte si všechna řešení