Špičková digitální řešení od ESP s nejmodernějším hardware Zebra

Obsah

ESP. Specialista na digitální řešení, se kterým můžete být napřed 

Efektivnější skladování, logistika a výroba díky implementaci moderních ručních terminálů 

Maloobchod a logistika produktivněji s kompaktními ručními terminály 

Ještě pokročilejší wearables vhodné pro inventarizaci a evidenci 

Kompletní technologická výbava navržená pro zdravotnictví 

Výběr toho nejodolnějšího pro náročné průmyslové prostředí 

Mobilní tiskárny etiket pro obchod a ambulantní prodej 

Kompaktní a všestranné stolní tiskárny pro širokou škálu aplikací 

 

ESP. Specialista na digitální řešení, se kterým můžete být napřed

Společnost Zebra Technologies není zcela nutné představovat. Patří mezi špičkové výrobce technologických řešení pro automatickou identifikaci, sledování a správu. Nabízí širokou škálu produktů, včetně tiskáren štítků a RFID, mobilních počítačů, skenerů čárových kódů a softwarových aplikací pro správu dat a sledování zásob.

Nejvyšší přidanou hodnotou je však zapojení těchto výrobků ke stavbě řešení přímo pro potřeby konkrétních odvětví a zlepšení procesů v oblastech od maloobchodu po průmysl. A od toho je tady společnost ESP, která v oblasti systémů automatické identifikace, mobilního sběru dat a vzdáleného zjišťování stavu působí už od roku 1994. 

 

Efektivnější skladování, logistika a výroba díky implementaci moderních ručních terminálů

Ruční terminály jsou důležitými nástroji v průmyslových prostředích. Umožňují pracovníkům snadněji identifikovat, sledovat a spravovat různé aktivity a procesy. Ať už stavíme řešení na míru například pro příjem a výdej materiálu, sledování výroby nebo správu majetku, vždycky využíváme nejmodernější ruční terminály. Vzhledem k tomu, že Zebra vyvinula výkonnější a odolnější hardware s lepšími parametry, může být logistika nebo výroba mnohem produktivnější a účinnější. 

S nejnovějšími ručními terminály Zebra vám teď můžeme poskládat na míru ještě lepší řešení, protože zařízení vynikají v těchto parametrech:

  • O 20 % větší dosah skenování na vzdálenost až 30,5 m díky technologii IntelliFocus. 
  • Vysoká odolnost při pádu až z 3,65 metru a operační teploty -30 až 50 °C.  
  • Baterie s kapacitou 7 000 mAh vyměnitelná za provozu vydrží i vícesměnný provoz. 
  • Podpora 5G sítí, WiFi 6 nebo snadné sdílení přístroje mezi zaměstnanci.
  • Technologie E55 1D/2D Advanced Range pro skenování kódů v nejvyšších policích. 

Mezi světově nejprodávanější ruční terminály patří například Zebra MC9400 a MC9450 (nástupci MC9200 a MC9300), Zebra MC2200/MC2700 nebo Zebra TC22 a TC27

Pokud jde o řešení, kde je vyžadováno čtení RFID na dlouho vzdálenost, využíváme například Zebra RFD90. Terminál dokáže přečíst až 1 300 RFID tagů či etiket během jedné vteřiny. Ve standardním provedení ho získáte s dosahem čtení 6,7 m, ve variantě extended-range s dosahem 22,9 m

Prozkoumejte naše řešení, ve kterých využíváme tento hardware>>

terminaly Zebra v našich řešení pro logistiku a skladování

 

Maloobchod a logistika produktivněji s kompaktními ručními terminály

Do našich řešení vždy zahrnujeme to nejlepší, co vyhovuje daným podmínkám. Pro maloobchod, logistiku a skladování teď můžeme sáhnout pro jedny z nejvýkonnějších a nejkompaktnějších ručních terminálů na trhu. Mezi uživatelsky nejpřívětivější patří terminály ve stylu smartphonu, jako je například Zebra EC50 a EC55

Tato zařízení jsou nejtenčí a nejlehčí mobilní terminály Zebra. Každý pracovník tak s nimi může dennodenně pohodlně pracovat a využít jejich maximální výkon. Díky těmto novým přírůstkům vám teď můžeme navrhnout řešení, ve kterém využijete parádní vlastnosti hardwaru, jako jsou: 

  • Hmotnost pouze 173 gramů u nejlehčích modelů, díky které je obsluha prakticky necítí v ruce. 
  • Vylepšenou baterii s kapacitou až na 13 hodin provozu
  • Odolnost vůči pádu z 1,2 metru na beton, provozní teploty -10 až 50 °C. 
  • WiFi 5 a EC55 i WWAN LTE. 


U těchto modelů můžete počítat také s podporou WiFi 5 a EC55 i WWAN LTE. 

Pokud do provozu potřebujete robustnější terminály, v řešení vám doporučíme Zebra TC8300. Tyto modely vynikají bezvadnou ergonomií a vyšší kapacitou baterie až 7 000mAh. Obsluha tak může s terminálem pracovat bezproblémově více než jednu směnu. 

Jestliže pro maloobchod hledáte spolehlivé pultové snímače, mezi hardware bychom jednoznačně zařadili například Zebra SP72. Ten usnaďnuje práci obsluze na pokladně a zároveň urychluje celý proces odbavení zákazníka. Snímá čárové kódy s nejvyšší rychlostí a poradí také se špatně vytištěnými, poškozenými nebo vybledlými čárovými kódy.

 

Ještě pokročilejší wearables vhodné pro inventarizaci a evidenci

Pokud jde o efektivitu práce například v inventarizaci, evidenci nebo podpoře prodeje, na vzestupu jsou stále propracovanější wearables (nositelná zařízení). Nejde o žádný módní doplněk, ale o skutečně funkční řešení, které dokáže díky svým funkcím a parametrům urychlit práci. Pokud má pracovník v jakémkoliv provozu volnější ruce, zvládne toho mnohem víc. I na to při navrhování řešení myslíme. 

Máme radost, že teď naše řešení můžeme vybavit nejmenším wearables na světě, mezi které patří i Zebra WS50. Tenhle šikovný mobilní terminál je možné osadit na zápěstí, zadní stranu ruky nebo na dva prsty. Baterie vydrží celou směnu (nabije se do 3 hod.) a snese pád z výšky až 1,8 metru. Velmi slušné parametry na tak malé zařízení. 

Pokud chcete do řešení zahrnout wearables, ozvěte se nám. Poradíme, kde je to výhodnější a kde to má největší smysl. 

Wearables pro retail a logisticku

 

Kompletní technologická výbava navržená speciálně pro zdravotnictví

Zdravotnictví má specifické podmínky pro provoz a také nároky na zařízení. Zásadní je snadná omyvatelnost, dezinfekce, ale také odolnost. Do takových řešení zahrnujeme taková zařízení, která splňují nejvyšší standardy ve výkonu a odolnosti. Dobrá zpráva je, že na tento obor se při vývoji také myslí. Proto celý provoz můžeme postavit na ručních terminálech, čtečkách a tiskárnách, které splní všechny důležité potřeby. 

Vše vyladěné tak, aby všechny procesy například při identifikaci pacientů, evidenci zdravotnické techniky nebo managementu léčiv fungovaly stoprocentně. 

Mobilní terminály vhodné pro jakékoliv zdravotnické zařízení

Speciální terminály poslouží v jakémkoliv zdravotnickém zařízení díky svým jedinečným parametrům. Mezi ty nejzajímavější patří například Zebra TC52-HC a TC52x-HC. Skenování 1D a 2D kódů probíhá hladce i na zakřiveném nebo nerovném povrchu (např. lahvičky s léky) a displej lze snadno ovládat v rukavicích, i když je mokrý. Vysokokapacitní baterie zaručuje výkon až 14 hodin. Díky promyšlenému designu jsou minimalizována místa pro přenos bakterií a terminály jsou odolné vůči čištění dezinfekcí, pádu z výšky 1,5 m a snesou teploty od -10 do 50 °C. 

Řada čteček čárových kódů na vzorky i ID náramky

Ve zdravotnictví je nutné každý den řešit spoustu problémů. Ale i na to jste s našimi řešeními připraveni. Do výbavy totiž zařazujeme takové čtečky čárových kódů, které si hravě poradí se skenováním 1D i 2D kódů na ID náramcích, vzorcích nebo lahvičkách s léky. S jednou čtečkou si tak obsluha poradí s jakoukoliv položkou. 

Mezi nejpopulárnější produkty patří například Zebra CS60-HC, která váží pouhých 87 gramů. Odolá prachu, vodě a snese pády až z 1,5 metru. S krytím IP65 a provozní teplotou od 0 do 50 °C snese i nejnáročnější podmínky. Vy nám sdělíte své potřeby, my navrhneme ideální řešení včetně hardware. 

Mobilní tiskárny, se kterými snížíte spotřebu až o 30 %

Aby bylo každé řešení pro zdravotnictví kompletní, neobejde se bez mobilních tiskáren. Nové tiskárny Zebra jsou malé, kompaktní a obsluha je může být stále po ruce. Obrovskou výhodou rychlý, spolehlivý tisk a snížení spotřeby až o 30 % díky dynamické úpravě výkonu v reálném čase. Kdybychom měli vyzdvihnout některý z modelů, byl by to například Zebra ZQ600 Plus HC

Kompletní řešení pro zdravotnictví

 

Výběr toho nejodolnějšího pro náročné průmyslové prostředí

V průmyslu záleží nejvíc na výkonu a odolnosti. Také v tomto oboru vám nabízíme řešení s nejvyspělejšími zařízeními, se kterými uspějete i v náročných průmyslových provozech. Například při sledování výrobních procesů, značení výrobků či při kontrole kvality

Za zmínku stojí vylepšené průmyslové tablety, které disponují krytím IP66, odolností pádu z 1,5 metru a snesou teploty od -20 až 55 °C. Obsluha je může ovládat několik směn bez nutnosti výměny baterie, protože vydrží až 20 hodin provozu. Funkce jako Wi-Fi 6E, 5G a  procesor Qualcomm® s umělou inteligencí zefektivňují práci v jakémkoliv provozu. Naši zákazníci si oblíbili modely Zebra ET60/ET65. Do našich řešení však používáme také další průmyslové tablety

Stejně významnou roli mají v průmyslovém prostředí také tiskárny a tiskové moduly, které musí  bezproblémově fungovat v režimu 24/7/365. Důležitá je přehlednost, odolnost nebo integrovaná analýza a prvky rychlé údržby nebo volitelné RFID kódování. Do průmyslových aplikací často volíme výkonné moduly Zebra ZE511 a ZE521, které aplikují etikety o velikostech 4" (ZE511) a 6" (ZE521).

Pokud potřebujete označovat položky RFID kódy všechny druhy povrchů včetně kovu, mezi kvalitní novinku patří například Zebra ZT411 RFID On-Metal,

Zjistěte víc o našich řešeních pro výrobu>>

 

Mobilní tiskárny etiket do obchodu i pro ambulantní prodej

Nízká hmotnost, kompaktnost a snadné ovládání jednou rukou. To vše a ještě mnohem víc spojuje mobilní tiskárny etiket, které jsou nedílnou součástí našich řešení pro ambulantní prodej, značení čárovým kódem nebo příjem a třídění zboží

Díky krytí IP54 a podpoře voděodolných médií se hodí pro práci uvnitř i venku. Jsou určené pro tisk v místě prodeje a také k tisku štítků pro regály či markdowny položek. Bezkonkurenční výhoda spočívá v rychlém a spolehlivém tisku. Ale také ve snížení spotřeby až o 30 % díky dynamické úpravě výkonu v reálném čase. Typickým příkladem takové malé a praktické tiskárny je třeba Zebra ZQ300 Plus.

Mobilní tiskárny pro ještě výkonnější řešení

 

Kompaktní a všestranné stolní tiskárny pro širokou škálu aplikací

Nejnovější stolní tiskárny Zebra splňují nejpřísnější požadavky na využití v logistice, skladování a výrobě. Díky svým parametrům se skvěle uplatní například ve značení laboratorních vzorků nebo značení výrobků

Díky prémiovým tiskárnám, které jsou také součástí našich řešení, můžete snadno tisknout 1D a 2D čárové kódy i RFID tagy díky rozšíření. Ty nejlepší tiskárny pracují s  rozlišením 300 DPI s šířkou média maximálně 60 mm, s rychlostí až 152 mm/s. Tiskárny je navíc možné jednoduše přenášet a s doplňkovým akumulátorem tisknout odkudkoliv je potřeba. K dispozici máme také modely, které slouží především pro tisk vstupenek, štítků, tagů nebo například ID náramků

V takových řešení doporučujeme nastupující generaci stolních tiskáren, jako jsou například Zebra ZD611R či Zebra ZD411

 

Spolehněte se na naše řešení na míru

Zaujaly vás novinky Zebra? Spolehněte se na naše know-how v oblasti automatické identifikace. Kompletně vám navrhneme řešení na míru, které bude mimo jiné vybavené nejmodernějším dostupným hardware.

nezávazná konzultace