Zebra MC33 series – osvědčené mobilní terminály pro jakékoliv řešení

Lehký ergonomický design, velká dotyková obrazovka nebo tlačítka, bezkonkurenční skenovací výkon a mnoho dalších funkcí dělá z mobilních terminálů Zebra MC33xx a MC3300 modely nejlepším ve své třídě. Prozkoumejte všechny možnosti těchto “držáků”. 

 

Obsah

Obecné výhody mobilních terminálů Zebra MC33xx a MC3300

Zebra MC33xx – nejoblíbenější univerzální mobilní terminál pro čtení čárových kódů

Porovnání podmodelů Zebra MC33xx

RFID mobilní terminály Zebra MC3300 – nejlepší výkon ve své třídě

Porovnání podmodelů Zebra MC3300 RFID

Jak vybrat ideální mobilní terminál Zebra?

 

Obecné výhody mobilních terminálů Zebra MC33xx a MC3300

Mobilní terminály Zebra MC33xx a MC3300 (a jejich podmodely) jsou součástí řady produktů Zebra Mobility DNA, která umožňuje firmám zvýšit efektivitu práce a obecnou produktivitu při logistických, výrobních nebo obchodních operací. Jejich robustní design a široká škála funkcí dělá z mobilních terminálů ideální pomocníky pro širokou škálu různých aplikací a odvětví. Nejde sice o horké novinky výrobků Zebra, ale svou spolehlivostí a funkčností se stále řadí mezi to nejlepší, co ke svým řešením potřebujete. Mezi největší výhody patří:

  • Odolnost a dlouhá životnost – Mobilní terminály jsou navržené tak, aby odolaly těžkým průmyslovým podmínkám, včetně pádů, nárazů, prachu a vlhkosti. Tato zařízení jsou schopna pracovat v náročném prostředí.
     
  • Rozmanité využití – Mobilní terminály Zebra MC33xx a MC3300 se hodí pro různá odvětví, včetně logistiky a distribuce, výroby, maloobchodu a mnoha dalších průmyslových a obchodních aplikací.
     
  • Operační systém Android – Terminály běží na operačním systému Android, což umožňuje snadnou integraci s dalšími aplikacemi a přístup k rozsáhlému ekosystému aplikací.
     
  • Skener čárových nebo RFID kódů – Mobilní terminály Zebra MC33xx a MC3300 disponují řadou dalších podmodelů, které jsou vybavené čtečkou čárových nebo RFID kódů. To umožňuje snadnou identifikaci a sledování produktů a položek.
     
  • Bezpečnost dat – Toto zařízení jsou vybavena bezpečnostními prvky, které chrání citlivá data a připojení před neoprávněným přístupem.
     
  • Baterie s velkou kapacitou – Mobilní terminály jsou vybavené výkonnou baterií, která umožňuje celodenní provoz bez nutnosti častého nabíjení.

mobilní terminály zebra

 

Zebra MC33xx – nejoblíbenější univerzální mobilní terminál pro čtení čárových kódů

Mobilní terminály Zebra MC33xx patří mezi ty nejprodávanější. Jde o vysoce kvalitní standard, který díky své odolnosti, bohatému příslušenství a vysokému výkonu obstojí ve všech náročných průmyslových a logistických operacích. 

Mobilní terminály Zebra MC33xx ustojí pády na beton z výšky 1,5 metru, displej chrání pevné sklo Gorilla Glass. Spojuje v sobě kombinaci ovládání dotykové obrazovky s klávesnicí. 

Skenovat čárové kódy lze na krátkou, střední i dlouhou vzdálenost – od 7,62 cm po 21,4 m. Navíc je díky špičkovému zornému poli možné zachytit i velmi široké čárové kódy. A to bez ohledu na to, v jakých podmínkách jsou čárové kódy (poškrábaný, špatně vytištěný, pod fólií). 

Tyto modely navíc můžete mít ve 4 různých provedeních:

  • s pistolovou rukojetí
  • bez rukojeti
  • s rotační skenovací hlavou
  • se snímačem skloněným o 45° pro jednodušší snímání čárových kódů

 

Další parametry série Zebra MC33xx

  • Na výběr je jedna ze tří variant klávesnic – 29, 38 nebo 47
  • 4″ displej s rozlišením WVGA
  • OS Android 7.0 (Nougat)
  • Šestijádrový procesor Qualcomm 8056 s taktem 1,8 GHz
  • Bluetooth V4.1, V2.1 + EDR w/ Bluetooth Low Energy (BLE) i komunikaci přes USB a NFC
  • Odolnost vůči pádu z výšky: 1,5 m na beton
  • Třída krytí: IP54
  • Provozní teplota zařízení: –20 °C do +50 °C

mobilni terminály zebra řešení

 

Porovnání podmodelů Zebra MC33xx

Na výběr máte ze 3 různých modelů, a to MC3300, MC3300x a MC3300ax. Spojují je podobné parametry, ale v určitých rysech se liší. 

 

Mobilní terminál Zebra MC3300

Tenhle mobilní terminál vyniká lehkým a ergonomickým designem a výbavou Mobility DNA. Jde o všestranné zařízení, které se hodí především pro tyto aplikace:

 

Mobilní terminál Zebra MC3300x

Mobilní terminál Zebra MC3300x vyniká o 35 % delší výdrží baterie a vyšším výkonem díky osmijádrovému procesoru 2,2 GHz. Je ideální například pro tyto aplikace:

 

Mobilní terminál Zebra MC3300ax

Terminál Zebra MC3300ax je vybavený nejmodernější konektivitou, jako je Wi-Fi 6 nebo Bluetooth 5.1. Procesor Qualcomm 8056 s taktem 2,2 GHz z něj dělá velmi výkonného a užitečného pomocníka při aplikacích jako:

 

RFID mobilní terminály Zebra MC3300 – nejlepší výkon ve své třídě

Řada mobilních terminálů MC3300 RFID je připravená na dlouhou službu při celodenním používání. Patří mezi nejlehčí čtečky RFID kódů ve své třídě a jsou navrženy pro snadnou manipulaci v jedné ruce. Kromě RFID čtečky disponuje také snímačem 1D a 2D čárových kódů. Jedná se o velmi versatilní modely s mnoha způsoby využití.

S řadou MC3300 RFID získáte bezkonkurenční výkon RFID. Mobilní terminály skenují do vzdálenosti 18,2 m. Všechny modely řady MC3300 RFID jsou nabité inovativními funkcemi, které pomáhají zvyšovat produktivitu a ziskovost provozů.

Pokud používáte pro sledování svých produktů RFID technologii, dostanete díky těmto mobilním terminálům novou úroveň rychlosti čtení, jednoduchosti použití a přesnosti. Získáte vynikající čtecí výkon RFID a citlivost přijímače pro rychlé a přesné čtení RFID tagů a schopnost přečíst i čárové kódy.

 

Další parametry série Zebra MC3300 RFID

  • Velmi nízká hmotnost, model MC3330xR jen 680 gramů
  • 4″ displej s rozlišením WVGA
  • OS Android 7.0 (Nougat)
  • Šestijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 660 s taktem 2,2 GHz
  • Na výběr je jedna ze tří variant klávesnic – 29, 38 nebo 47
  • Třída krytí: IP54
  • Provozní teplota zařízení: –20 °C do +50 °C
  • Rychlost čtení RFID tagů až 600 za sekundu

mobilní terminály zebra sklad
 

Porovnání podmodelů Zebra MC3300 RFID

Mobilní terminály Zebra MC3300 RFID dokáží hromadně načítat RFID kódy a zároveň si hravě poradí i s kódy čárovými. Každý z nich má trochu jinou specifikaci, a proto se hodí pro různá řešení. 

 

Mobilní terminál Zebra MC3330xR

Tento mobilní terminál patří mezi nejvýkonnější a je vybaven moderní architekturou Zebra. Je odolný, má krytí IP54 a lze ho považovat za standardní řadu RFID čteček Zebra. Hodí se například pro tyto aplikace:

 

Mobilní terminál Zebra MC3390xR

Mobilní terminál má podobné parametry jako MC3330xR. Nabízí však lepší výkon načítání RFID kódů a vyšší dosah čtení. Díky tomu je vhodný třeba pro tato řešení:

 

Jak vybrat ideální mobilní terminál Zebra?

Dumáte nad tím, jaký mobilní terminál Zebra potřebujete? Jestli se vyplatí zvolit nejvýkonnější model, nebo jestli si vystačíte se standardem? Netápejte. Nechte si poradit od odborníků na systémy automatické identifikace

 

Kontaktujte nás. Společně vybereme perfektní řešení.